19 februari 2022

Hej på dig vintern

När jag klev utanför dörren i torsdags då var det snö överallt. Sen vi kom hem från vår skidresa har det mest varit brunt, lite grönt, blött och geggigt på dagarna och på nätterna har det fryst på och så har det varit snorhalt. Men nu kom det snö. 



Det snöade rejält när jag skulle till gymmet. Kände lite att jag ångrade mitt val att åka dit denna morgon. 

Men jag tog mig dit och körde blandade intervaller. 


Lyckades även ta mig till jobbet sen. Kände då att det här hade varit en bra dag att jobba hemifrån då det var riktigt pissväder att köra i. 


Livade upp dagen med en färgglad klänning och ett par skor a la 90-talet. Leah är så avundsjuk på dessa skor då hon med skulle vilja ha såna. Jag köpte mina första buffaloskor när jag var typ i hennes ålder. Men vet inte om jag tycker det är några typ av skor hon behöver ha just nu. I såfall får hon köpa själv och det är tror jag inte hon kommer göra då Leah är... rätt ekonomisk av sig. 


På eftermiddagen sen fick vi Hugo hemlevererad av svärföräldrarna. Han har ju varit där på lovet. Tyvärr blev det inte så mycket skidåkning som han hade hoppats på då vädret varit som det var. Men en heldag i backen fick han iallafall då han var där hela torsdagen. 


//Sofie 







1 kommentar:

hakotackitt sa...

Man's Titanium Rings - Trek: The Motion Picture
The Motion titanium hair Picture: Man's titanium flask Titanium Rings (Konami: The Motion Picture). The Motion Picture is titanium automatic watch the only image of 에그 벳 Man's Titanium rings titanium white and is of no