22 februari 2022

Skitväder

 Kläder efter väder: 


Eller inte. Tur jag bara skulle gå mellan bilen och kontoret. Måndagen startade urdåligt. Väckarklockan ringde och jag klev upp som vanligt för att märka att vi ingen ström hade i huset. Då vände jag mig och gick och la mig igen. Orkar inte med sån dålig start på dagen/veckan.

Så någon träning blev det inte men som tur var kom strömmen tillbaka. Så jag kunde duscha och greja i lugn och ro på morgonen innan jag for till jobbet. Inte dumt det heller. För somnaa om gjorde jag ju såklart inte. 


Men träning blev det ändå i form av snöskottning på eftermiddagen. Fy fan vilket väder! Det blåste och snöade för fullt. Tung blötsnö är hemsk att skotta. 

Nästa träningpass blev hundpromenaden. Ebbe behövde gå en rejäl promenad så jag traskade iväg med honom i koppel för att hinna gå innan det blev mörkt. 


Kan varit mitt livs jobbigaste promenad. Det bara piskade i ansiktet när jag gick. Kunde inte ha huvudet upprätt för då kändes det som någon kastade småsten i ansiktet. Underbart! 


Njöt när vi kom in under träden för en stund där man kom undan den värsta snön och blåsten. 

Vi bor ju där det bara är backar så pulsa uppåt i den här snön med piskade vindar i ansiktet var en utmaning. Både Ebbe och jag var helt slut när vi kom hem igen. Kanske inte gjorde så mycket att jag inte tog mig iväg till gymmet på morgonen. 


Skönt att komma hem var det. Pontus grejade med möblerna till Hugos rum så jag fick laga middagen den här kvällen. Jag var så himla trött sen. Somnade utan några större problem. 


//Sofie 

Inga kommentarer: