27 februari 2022

Stalker

I fredags blev det gymmet och sen jobbet. Slutade tidigare dagen till ära. Så himla skönt att komma hem lite tidigare! Särskilt eftersom vi skulle iväg så fort alla kommit hem. 


Jag gav resten av familjen i julklapp biljetter till Brynolf & Ljungs show Stalker. Har ju varit lite fram och tillbaka om den skulle bli av men nu när alla restriktioner så kunde vi pusta ut. 


Vi började med att äta. Barnen ville ha burgare så vi hamnade på Bastard Burgers. En dyr middag som inte imponerad så värst mycket faktiskt. Segt att få maten och när vi väl fick den så var det inga sötpotatis pommes med som jag beställt. Det som jag var som mest sugen på! Irriterande men det kunde ju varit värre och mätta blev vi. 


Testade för första gången att shufla. Så kul ju! 


Showen var så bra! Snacka om att man kände sig så mindfucked. Hur gör de? Mitt framför näsan på en dessutom. Helt galet bra. Tiden gick väldigt fort så blev helt förvånad när det redan var slut. Tiden gick verkligen fort. 


Efteråt kom de ut så de som ville fick prata/ta bilder. 

Har ni möjlighet att gå så gör det! Det är så häftigt med såna här magishower och Brynolf & Ljung är riktigt bra på alla sätt. 


//Sofie 

Inga kommentarer: