27 april 2022

Full rulle

 

 

Upp och hoppa! Startade tisdagen med att åka till gymmet och körde ett redigt ben och rövpass. 


Resten av tisdagen var rätt stressig. Det gick i ett på jibbet och fortsatte även efter. Hämtade Ebbe som varit hos mamma och pappa, hem och skängde i mig mellis samtidigt som jag sprang runt och skrev handlingslista inför storhandlingen. Sen ut med Ebbe för att hinna gå en ordentlig promenad med honom.

Gick förbi världens hav av blåsippor! Ville så gärna stanna och plocka men det hann jag inte. Det får bli en annan gång. 


Väl hemma igen fot jag först iväg med Hugo till hans träning och sen till Leahs för att lämna träningsskor som hon glömt. Hon hängde med en kompis efter skolan och gick sen till sin träning men hade inte lyckats få med sig allt.


Sen blev det storhandling av mat. Fy fan jag fyllde kundvagnen mer än väl. Flera tusenlappar fattigare lämnade jag affären för att åka hem och kånka in allt för att sen plocka in det där det skulle vara. Mitt hatmoment med mathandling är när man kommer hem med alla kassarna. Skiten ska både bäras in och sen plockas upp. 


Slängde i mig middagen Pontus lyckats fixa till halvtimmen han var hemma från jobbet innan han också skulle iväg på träning. 


Ja sen var klockan läggdags. Vissa dagar går fortare än andra. Även att typ alla dagar går fort. 


//Sofie 

Inga kommentarer: