26 april 2022

Båtloppis

Vi tog visst sovmorgon hela familjen i söndags. Klockan var straxt innan nio när jag klev upp! Så sent är ovanligt att gå upp för min del. 


Käkade frukost och sen fick jag ångest över att ha sovit bort halva förmiddagen. Så jag tog tag i att tömma källaren på all sopsortering och högen med bråte som ska skänkas till loppis. 


Fick ta Pontus skåpbil för att få med allt. 


Åkte först och slängde skräpet och sen vidare för att lämna av sakerna som skulle till loppis. 

Sen ville minsann Pontus åka på loppis! Ja de hade båtloppis nere vid båtklubben så vi tog en sväng dit när vi ändå var i närheten. Sällan jag sett så många män på en loppis och sällan jag tyckt det varit så tråkigt att gå på en loppis. Men Pontus var nöjd! 


Det fyndades och dracks kaffe. Så han var nöjd. Krille och Ville stod och sålde vid ett borde så blev kvar en stund och pratade med dem. 


Men det blev kallt efter ett tag. Solen gick i moln och så blåste det lite. Perfekt väder för att reta upp mina bihålor. Så när vi kom hem sen åts det senlunch och jag däckade i soffan. Hade fortfarande ont när jag vaknade men med en värktablett i kroppen släppte det. Skönt! 


Jag skjutsade Hugo till träning och själv gick jag på promenad med Ebbe under tiden. Det är så fint ute nu när alla vitsippor (och andra blommor) lyser upp i skogen. 


Jag blev så springsugen när jag gick där i spåret. Här har det sprungit mycket men det är längesen nu känns det som. Funderar på om jag ska testa och springa någon dag för att se hur benen känns. Det kanske funkar? Vem vet. 


Får väl börja lite försiktigt tänker jag. Springa 1 km för att testa om vaderna gör ont. Om inte kan jag ju utöka sakta med säkert. 

Stannade så Ebbe skulle få dricka lite vatten i sjön. Han tog tillfället i akt och badade hela sig. 


//Sofie 

Inga kommentarer: