30 april 2022

Hipp Hurra 34 år idag!

I torsdags var det ingen vanlig dag för då fyllde jag hela 34 år! Herregud vad gammal jag börjar bli... tycker på riktigt det var förra året jag fyllde 30. 


När jag kom ner efter att ha duschat och gjort mig klar så hade bästa familjen gjort finfrukost dagen till ära! 


Så gott med färska jordgubbar på gröten. Sånt man får lyxa till det med när man fyller år. Så himla gott! Skulle alltid vilja ha färska bär hemma men det kostar ju en del. 


Jag fick även presenter. En var biljetter till Magnus Betners och Henrik Nybloms standup show i höst! Så kul, älskar att ha såna rologa saker att se fram emot. 


Fick även den här superfina klänningen! Som tyvärr var lite för liten så måste byta till en större storlek. Älskar färgerna och mönstret. En riktig sommarklänning! 


Sen blev det jobb. Mycket att göra så det drog ut på tiden innan jag kom hem. 


Och när jag kom hem blev jag överraskad! Hugo och Leah hade blivit hämtade av Minna och mormor eftet skolan och åkte hem hit för att överraska mig. De här två hade gjort egna konfettikanoner som de avfyrade när jag kom innanför dörren. 


Tårta hade de fixat också så jag blev ordentligt firad! Så mysigt. Fick även en fin orkidée vilket var helt perfekt då min fina jag hade innan blivit dödad av en viss katt. Inga namn nämnda men han är döpt efter en hipp hipp karaktär och bor i det här huset.


Ännu mer blommor blev det med då jag fick hela TVÅ blombud! Så himla roligt och så vackra buketter. Älskar att ha såna här fina buketter stående i huset. Det livar upp och gör det så fint. 

Ena buketten fick jag av bästa Jennie och den andra av bästa Linus/Sandra! Jag blev så överraskad att jag fick två blombud, men när jag tänkte efter och gissade på vilka det var från så hade jag rätt❤️🤗  

Det ligger helt klart på livets topp tio, att få blombud! 


Jag hade en sån bra födelsedag. På kvällen lagade Pontus risotto och grillade kycklingfiléer till middag. Så gott och ett så bra avslut på min trettiofjärde födelsedag. 



//Sofie 



Inga kommentarer: