30 september 2022

Många serier med många avsnitt

Har denna torsdag kanske innehållit något spännande? 


Nja... 

Tränat? Japp

Jobbat? Jajamän (jajjemän,jajjmen eller hur det nu stavas?) 

Gått en promenad med Ebbe? 


Jodå även det gjorde jag denna torsdag. I det fina höstvädret som vände under promenaden och blev inte alls lika fint. Det ösregnade sista halvan så var rätt blöta när vi kom hem.


Satte mig då i soffan och kollade på 90 days fiancé.  Jag är helt inne i senaste säsongen. Får passa på att kolla när övriga familjen är iväg på träningar för de är bara jag som vill kolla. Pontus får panik på skiten som han uttrycker det. Och det är ju skit men det är underhållande skit! Och alla spinoff serie som finns! Happily Ever After? What Now?, Before The 90 days, Pillow Talk, The Other Way, Self-Quarantined, 90 days Diaries, The Singel Life... Jag det finns säkert fler? Eller det vet jag att det gör och jag älskar dem alla! Älskar skiten och kan sakna att ha någon att diskutera allt med.  


Och nej den svenska varianten håller verkligen inte måttet. 


Har jag inget att kolla på slutar det ofta med något avsnitt av 90 days fiancé eller från nån av spinoff serierna. Finns så oändligt många avsnitt så det är liksom omöjligt att kunna se alla. Så man har alltid något nytt att kolla på. Det gillar jag🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: