01 november 2022

Shoppingdag

 


Pontus och jag fick sova i Linus rum och säng. Det är en 140 säng så lite mindre säng än vad vi är vana vid men det funkar ju. Det vi inte är vana vid är att ha två labradorer i sängen så trångt blev det. De fick inte ligga kvar i sängen men då började de greja och styra med en massa annat. Som två barn som sover över hos varandra och inte kan somna. Skitjobbiga var de. Men söta som tur är. 

Vi hade en rätt lugn morgon och förmiddag. Klockan ställdes ju om natten till i söndags så man blir ju helt fel tidsmässigt. Hatar vintertid. Tycker det är bättre att vi har sommartid även så här års. Tycker ljuset på eftermiddagarna och kvällarna är mer värt at ta till vara på. 

Sandra och jag tog oss ut på en hundpromenad iallafall och efter lunchen så drog hon, jag, Linus, Hugo och Leah till Barkarby outlet för lite shopping. Målet var att hitta en jacka till Hugo.


Men varje shoppingrunda kräver sin fika! Vi var inte ensamma precis men vi lyckades knipa ett bord inne på Wayne´s. Morotskakan smakade utsökt! Socket är den bästa shoppingdrogen så man orkar gå runt i butiker. Behövs särskilt när man shoppar tillsammans med sina barn. 


Hugo och drog inte riktigt jämnt där ett tag om jag säger så. Vi hittade inte någon jacka i någon jäkla butik. Han behöver ha en mellanjacka att ha nu när det fortfarande inte är så kallt ute men den enda som finns i butikerna nu är ju tjocka vinterjackor. 

Men så! I sista butiken vi gick in i så fann vi en jackjävel som både han tyckte om och med en prislapp som även hans mor godkände, hallelujah! 


När vi kom hem på kvällen sen var vi såååå trötta. Förstår inte att man kan bli så trött av att gå i butiker men det kan man. 

Leah, Linus och Leon lekte spa efter kvällens middag. Världens bästa lek. Vi märkte inte av dem resten av kvällen. 


//Sofie 

Inga kommentarer: