23 april 2009

Dumma mobil!!!

Jag hatar dagens mobiltelefoner! De håller ju inte! Jag har haft min mobil i knappt 2 år och nu´har den slutat fungera, bara sådär! Den här mobilen har jag faktiskt varit rädd om och den håller ändå inte, trött jag blir! Min mobil började pipa igår för att den hade lå batterinivå så då satte jag i laddaren men då vill den inte ladda. Jag provar i felra olika uttag så det inte skulle vara det men icke... Sen provade jag med vår laddare som vi har i bilen men det ville inte ladda sig då heller. Så nu har jag lånat Sandras dator för att kolla runt på olika alternativ, jag har ju inte råd att köpa en ny nu men jag kan tänka mig att binda upp mig på ett års abonemang och bara betala lite för mobilen. Får se omjag kan hitta något bra bara. Vi ska ju upp till Jennie och Erik i Falun nu i helgen så då kanske jag kan höra mig för i några butiker istället, känns bättre att prata med en levande människa än att bara klicka hem något från nätet:P

Mamma kom förbi en sväng förut så hon är hemma och passar Hugo. Jag har varit och hämtat några ansökningsblanketter om utbildningar till i höst som jag ska söka till. Jag hade ju glömt bort det och sen hade ju den 15 april passerat men jag ringde ner till Tranås utbildningscentrum och frågade lite och då sa de att de hade den 15 maj som sista ansökningsdatum där, puh! Så nu ska jag slänga iväg lite ansökningar så får vi se vad det blir. Jag har ingen aning om någonting, jag vet bara att jag inte vill gå hemma i höst när Hugo börjar på dagis. Jag kan ju alltid börja och märker jag att det inte är något för mig så är det ju bara att sluta. Känns skönt om jag kan läsa här i Tranås så jag slipper pendla, vill verkligen inte göra det nu när jag har Hugo. Skulle vara så tråkigt och vara borta hela dagarna. Pendla till Linköping/Norrköping tar ju ett tag speciellt eftersom tågen till Boxholm-Tranås inte går lika ofta som till övriga stationer (Åhh vad jag hatar östgötatrafiken för det!!!).. Nej nu ska jag göra det jag ska göra här på Internet och sen åka tillbaka hem igen så inte mamma undrar var jag är någonstans:)

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

Hejsan Sofie!
Vad segt det är när tekniken inte håller. Som sagt, det är inte det roligaste att lägga pengarna på. Heminredning är ju mkt roligare=)

Hoppas att allt går bra med huset. Ser fram emot att ni får bredband så att man får lite bilder av det hela.

Ha det så gott i helgen.
Kramar Ida