28 april 2009

It's my birthday!

Och vet ni vad? Nu har vi fått igång Internet hemma hos oss:) Sicken bra födelsedagspresent! Nu äntligen efter allt strul så kan vi använda datorn här ute på landet haha.

Nu så är man alltså 21 år gammal, usch jag börjar verkligen bli gammal:) Eller 21 är inte gammalt så men jag tänker fortfarande att jag är 17-18 år, konstigt det där tiden går sååå fort! Snart har jag ju en 1-årig son och det är helt otroligt! Min lilla prins<3 Mina pojkar kom med frukost på sängen till mig i morse, så gulliga de är. Dock ett liiitet minus för att de inte sjöng.... ähh jag får ta ton själv helt enkelt, jag brukar ju sjunga annars så varför inte sjunga grattissång till mig själv för? haha:)

Hugo han har somnat om nu och jag har hunnit med att baka en äppelkaka nu på morgonen. Vi ska iväg på "Klapp och Klang" vid 10-tiden och sen kommer svärföräldrarna och Elin förbi en sväng för att gratta. Sen i eftermiddag så kommer mamma, pappa, Erik, Krille, Sarah, Sandra och Gunnar förbi också så jag har fått göra en stor sats äppelkaka, jag hoppas att det ska räcka. Ska nog ta ett varv med dammsugaren också innan vi ska åka. Göra mina dagliga situps och borsta tänderna och det med innan det bör av in mot stan. Vi ska försöka hinna måla vårt sovrum också ikväll, vill ha det klart tills på torsdag då vi ska ha lite inflyttningsfest här. Pontus har målat och lackat vår sängram + sängbord vitt på sitt jobb så det vore trevligt om väggarna hann bli klara också, det går ju rätt så fort ara man sätter igång med det. Få aslet ur vagnen så att säga:) Nej nu ska jag göra det jag bör göra annars så blir det stressigt sen.. Men nu mer kan ni räkna med både bättre uppdateringar och bilder här i bloggen, kul va?:)

//Sofie

3 kommentarer:

Ida sa...

GRATTIS!!!

Nu är du ju stor tjej ;) hehe kan tom gå ut o parta o köpa sprit i USA ;-D

Hoppas du får en fin dag, om inte varm haha =)
Kram!!!

Ida sa...

Grattis!
Vilken bra födelsedagspresent att ni äntligen fick internet. Och frukost på sängen är inte dåligt, det tror jag inte att jag fått sedan jag var liten *avundsjuk*.

Hoppas att födelsedagen blir bra.
Kram Ida

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Grattis i efterskott=)