04 april 2009

Nu då?

Försökte skriva i bloggen igår men det inlägget har visst inte publicerats... Jaja jag har målat lister och dörrar idag nu fast bara tills Hugo vaknade och ville hjälpa till. Hmm han har börjat bli så väldigt hjälpsam men tyvärr så uppskattas inte hjälpen, haha elak jag är va?:) Men han ska vara precis där vi är och grejar annars blir han jättearg och blodröd hela han, snacka om en envis unge! TV:n är hans favorit och hålla på och trycka och greja med, sist lyckades han med att ställa om språket på menyn men som tur var till engelska så det var lätt att byta tillbaka. Vi har skaffat boxer också så nu har vi fler kanaler än 1, 2 och 4:an, känns rikigt lyxigt för lantisar som oss haha:)

Var och tränade imorse och det var så skönt för det var typ inget folk alls där klockan 8 på morgonen, ska försöka komma iväg samma tid nästa lördag också:) Sen när jag kom hem så hade Pontus gjort frukost till mig så vi åt grahamnsgröt och ostsmörgås, riktigt mysigt var det. Hugo han åt tillsammans med oss också och det är så kul när han kan äta samma mat som oss, eller nästan iallafall. Han älskar mat och skulle kunna äta vad som helst men det tycker inte hans föräldrar. En gång fick han tag i en kaksmula och han var helt till sig, han log med hela ansiktet:) Synd bara för honom att det dröjer tills nästa gång han får smaka på en sådan.

Ikväll så ska Pontus och jag på inflyttningsfest hos Andreas så Hugo ska få vara hos sin farmor och farfar. Imorgon bär det va till Linköping och IKEA, Jippi!!!
Men nu måste jag se till min lilla huligan till son nu för det låter som att han rycker och sliter i mina stackars gardiner..

//Sofie

1 kommentar:

Tessan sa...

Oki, vi fick oxå låna till 100 tusen men då till att renovera taket. Och vi måste nog anlita någon för det tar tid att göra själv. Joel jobbar ju borta och ska vi få något gjort inne i huset så hinenr han inte med taket. Men vi hoppas på att få någon slant över från takpengarna. Vi får tillträde den 1 juni så vi flyttar in till midsommar typ. Ska försöka göra i ordning köket lite innan. Kram