20 april 2009

Hello!!!!

Jag och pojkarna är hemma hos mina föräldrar och gör...ja inte så mycket haha. Eller jag sitter och gör en massa grejer som jag behöver Internet till faktiskt. Jag har letat reda på ett nummer till "juristakuten" som man kan ringa till gratis och få rådgivning. Tyvärr så hade de öppet mellan 9-12 vardagar så jag får ringa dit imorgon istället. Sen har jag mailat bilder och allt till rusta (angående våra tapeter) som jag inte hunnit med innan. Sen har jag försökt få tag i våran mäklare som skulle hört av sig till oss men det har han inte gjort... Han var iväg på något så jag skulle återkomma lite senare. Han skulle nämligen prata med säljarna angående felet för att höra med dem, de lär ju neka men ändå:P Lasse, Paontus morbror, är insatt i allt som har med försäkringar och sånt att göra och han tror att vi kan få ut det på dolda fel. Så det är bara att börja processen nu...:)

Gud vad rädd jag blev!! Hugo hade precis ner en lampa och en blomkruka från fönstret!! Gud han kunde ju fått det över sig! Som tur vad gick bara krukan sönder och Hugo klarade sig utan några skador, han blev dock lite rädd men det var nog mest för att jag blev så rädd och bara slet upp honom från golvet.. Min lilla skitunge<3

Hugo har börjat bli så mammig av sig, det har han inte varit något tidigare så det är lite jobbigt. Oftast är det ingenting men ibland skriker han så fort jag flyttar på mig bara en meter typ:P Fast han trivs rätt bra i folk som han känner sällskap, han vill ju vara i centrum då är han som nöjdas:)

Hittade en bild som Sandra tagit på Hugo, bilden är copyright.

Inga kommentarer: