19 april 2009

Inga pengar

Åhh vi har fått vårt modem till Internet!!! Eller jag har fått hem en postavi så jag kan hämta ut det men dock så har vi inga pengar.... Får vänta tills Pontus fått sin lön/föräldrarpengar, den 25 närmar sig ju så förhoppningsvis har vi det snart!

Nu så sitter jag i Pontus föräldrars kök och väntar på att våfflorna ska bli klara, mumsigt värre:) Vi har varit ute och gått i 2 timmar så lite våfflor kommer sitta skönt i magen:) Igår var jag hurtig och var på gymmet redan klockan 7 på morgonen. Gud så skönt!! Jag ska börja gå dit tidigt på morgonen precis när de öppnar för då är det underbart lungt där, helt perfekt. Sen känner man sig ju superpigg när man åker där ifrån:-) Hugo fick sitta i en "ryggsäck" på ryggen nu när vi var ute på promenad. Det är mammas och pappas gamla som alla vi syskon använt när vi var små, lite roligt att Hugo använder den nu. Han tyckte det var jätteskoj ibörjan men sen så blev han alldeles trött och kunde inte somna sittandes på pappas rygg så då fick det bli vagnen.

Fan nu måste jag skälla på Pontus innan han vispar grädden till smör!! Jag vill ha den lös men Pontus vill ha den så han kan bre den på en smörgås typ:P

//Sofie

Inga kommentarer: