12 april 2009

Fungerar- fungerar inte?

Puh vilken påsk vi haft hittills... Igår så kom en jättesnäll kille och hjälpte oss att gräva upp hela gräsmattan i jakt på det trasiga röret. Så nu är jag inte så ledsen längre för att jag inte hunnit med att göra det fint i trädgården, nu mer består våran baksida av ett gigantiskt hål! De hittade snart vart den trasiga delen men sen uppstod ett stort mysterium.. Vi gick in och drog på alla kranarna i hela huset och inget vatten kom ut ur röret knappt! Inget bajs heller, vart är bajset var den stora frågan ett bra tag. Till slut hittade Pontus och Krille felet inne i källaren så nu har vi ett stort hål inne i verkstaden i källaren också:P Men hellre ett hål i källaren än att behöva riva bort hela altanen som vi trodde ett tag att vi skulle få göra, men som tur var slapp vi det! Fan asså om vi behövt göra det, altanen är ju min bästa plats i hela huset!! Nu har Pontus precis åkt tillbaka till huset (vi sover hos Pontus föräldrar, kanske jag glömt skriva innan) och ska kolla så att allting fungerar så de kan fylla igen hålet. Hoppas, Hoppas, Hoppas att det inte ska krångla något mer för oss nu!

Vi var och pratade lite med mäklaren också (han bor granne med oss) och han skulle prata med säljarna om problemet, om det var något som de vetat något om. Vi ska fasiken strida för det här för felet har varit där sedan länge plus att när vi hittade felet så var det de tidigare ägarna som hade gjort det också visade det sig! Alltså inget som sket av sig självt.. De ska få betala för hela kalaset!

Vi ska förhoppningsvis kunna ha vårat påsk kalas ute hos oss i eftermiddag istället. Pontus mamma och jag storstädade hela huset igår under tiden som de andra grejade med avloppet. Hugo han har fått bada i farmor och farfars kök också nu på morgonen, det tyckte han var kul haha:) Synd att jag inga bilder kan lägga in då jag fortfarande ingen sladd hittat...Pontus föräldrar har köpt en ny fin skrivare men tyvärr så har den inte så att man kan föra in minneskortet i den, som våran faktiskt har:) Men vad hjälper det då vi inget Internet har? Fast nu är det påväg iallafall! Icenet eller icecub eller vad de nu heter har fått igång sin leverans av bredband igen så vi beställde hem det häromdagen:) Och om inte det fungerar så vet jag inte vad vi ska göra! Men som sagt så har vi förhoppningsvis fått igång Internet inom en snar framtid:) Nu ska jag kolla runt lite på nätet innan jag också ska dra mig hemåt igen.

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

Alltså jag hoppas verkligen att allt löser sig och stå upp för er! För säljarna kommer säkert att blåneka om rören. Det brukar de göra om sån skit.
Hoppas Påskfirandet gick bra iaf, här har vi redan runt 20 grader *kl 11 på morgonen* så ska iväg och promenixa o se ifall man kanske kan få en liten bränna innan festen ikväll hehe..
Kram!