02 april 2009

Trött man blir på tekniken ibland

Nu fungerar Internet igen hos oss! Herregud, det fungerade i tisdagskväll men igår så ville det inte starta igång alls.. Mysko:P Glocalnet är iallafall leverantören som lyckats med att ge oss Internet! Haha alla jag pratat med har sagt att glocalnet är värdelös och typ inte kunnar leverera Internet till dem som bott inne i städer, men här ute på landet fungerar det visst:) Ja så vidare snabbt går det ju inte men det är något så länge.

Igår så fyllde Pontus älsklingen 22 år! GRATTIS!! Han fick en jättefin tavla av mig som jag slitit hårt för att få tag i. Det är en tavla som föreställer en karta över sjön sommen, jättefin men den var svårare än vad jag trodde att få tag i då den inte nytillverkas längre:P Han fick iallafall den tavlan och av Hugo fick han "Arn" boxen med alla filmerna i och av Poker fick han en bok om whiskey:)
Hannah var inne en sväng också på dagen så vi tog en runda på stan och sen till en lekpark där vi lekte en massa tillsammans med Hugo. Hugo tyckte det var lite små roligt, Hannah och Sofie tyckte det var jätteroligt haha. BIlder har jag faktiskt tagit men då jag ingen sladd fortfarande har hittatr så kan jag inte föra över dem till datorn. Jag kan sätta i mitt minneskort i skrivaren men den är ju inte heller ikopplad... Får se om jag kan lägga upp lite bilder hemma hos mamma och pappa för jag ska dit senare idag. Just nu försöker jag få Hugo att somna om en stund men det verkar inte gå något bra för jag hör hur han ligger och gnäller lite där uppe. Måste gå och se till min prins nu, men jag skriver mer senare när jag är hos mor och far:)

//Sofie

Inga kommentarer: