09 december 2009

En dag inne i Linköping

Mina fina nya skor:) Försökte ta en egen bild med kameran men då la batterierna av såklart.. Så denna bild är lånad från hemsidan.

Kom just hem efter en heldag med Hannah inne i Linköping. Tog tåget in efter skolan så gick vi en runda på stan. Väldigt trevligt då jag nu mer nästan alltid hamnar ute i Tornby när jag åker in till Linköping. Hittade både det ena och det andra, synd bara att plånboken inte var större:) Hittade iallafall ett par skor som var nedsatta i pris så de slog jag till på. Hade någon ide innan jag åkte att jag skulle kolla lite fina inredningsprylar men det blev inte så mycket sånt. Hamnade mest i klädaffärer haha. Det är skoj det också:) Tyvärr är jag inte sådär smal som jag var en gång i tiden men jag behövde lite nytillskott i garderoben då mycket (framförallt byxor) börjar bli lite väl tajta.

Annars så ska jag ta tag i röran som är här hemma. Asså jag tycker inte gör annat än att plocka undan och dammsuga här hemma! Det tar aldrig slut. Hoppas att vi kan spackla och det inne i Hugos nya rum också så vi kan börja tapetsera där snart och lägga golvet. Trappen har det inte hänt så mycket med den senaste tiden så pannan och värmen har gått före. Sen så måste vi bara gör i ordning väggarna i köket! Nu har katterna varit på ett ställe och rivit på tapeten! Trött jag blir. Eller egentligen är det en bra anledning till att vi måste göra i ordning det inom en snar framtid:) Jag skulle vilja ha pärlspont i hela köket men jag måste bara övertala Pontus om det först:)

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

"Är du säker på storleken?" ;)