31 december 2009

Snart nytt år!

Jag som tänkt göra en liten sammanfattning av året som gått men det hinner jag inte med idag. Får nog bli imorgon istället. Vi ska och fira in det nya året hemma hos Emelie och Dennis ikväll. Men vi måste åka rätt skapligt då vi ska lämna av Hugo hemma hos pappa som ska vara barnvakt. Mamma jobbar så han skulle vara själv hemma egentligen men nu så får han lite sällskap i alla fall:) Pontus har varit iväg och åkt skidor ute i Asby tillsammans med Poker men de borde vara hemma här snart. Jag ska hoppa in i duschen och det är inte så lätt med en vaken energisk Hugo haha.

Igår var vi en sväng inne i Linköping och sprang i bilaffärer. Vet inte hur många vi var inne i! Men det är dåligt med begagnade bilar inne hos bilhandlarna. Undra om det kan ha att göra med blocket? De bilar som de hade som var begagnade låg ju på en 150-200.000 kronor och det är liiite över våran budget. Vi hade som idé att kunna byta in våran reanault hos en bilhandlare till en annan. Ska vi köpa på blocket kan det ju lätt bli att vi måste vara utan bil ett tag mellan försäljning och köp och det kan vi verkligen inte vara. Jaja det löser sig säkert under det nya året eller vad tror ni?:)

Får önska er alla ett gott nytt år och en bra kväll! Var bara försiktiga med alla smällare och för att inte tala om alkoholen:) För mig så blir det tredje året som jag är nykter på nyår:)

//Sofie

Inga kommentarer: