30 december 2009

Feberfri kille

Åhh vad skönt! Hugo vaknade upp utan feber idag! Ätit frukost bra har han också gjort. Vi smörade lite för honom så han fick rostat med ost och marmelad på och blåbärssoppa. Annars får han ju alltid gröt till frukost men idag lyxade vi till det lite:) Bara det inte blir någon vana så:)

Har som planer att åka och kika på barnvagn och bil idag. Vi som har så gott om pengar denna månad måste ju spendera lite haha. Ja eller kolla i alla fall. Jag vill se ifall de börjat rea ut vagnar ännu och vad den jag vill ha ligger på då ungefär. Pontus mormor undrade vad Hugo ville ha i julklapp och jag har sagt att jag inte riktigt vet. Men så kom Pontus på att det bästa vi kan önska oss är ett bidrag till en syskonvagn, det skulle verkligen behövas. Litet som mycket så behövs alla pengar vi kan få ihop till en syskonvagn. De är ju rätt dyra om jag säger så. Kollade på en från Emmaljunga och den kostade över 7000 kronor. En bil typ ju haha.

Bilar ja. Pontus är och besiktar våran nissan bil nu. Hoppas den går igenom utan några större fel! Vore en stor lättnad. Men vi får väl se..

//Sofie

2 kommentarer:

Lotta Sjögren-Åsberg sa...

Hej!
Jag håller på och röjer, jag har syskonvagn om du är intresserad. Det är bara att du mailar sjogren.asberg@aries.vokby.se
/Lotta

Fastern sa...

Skönt att trollet är bättre, känns som det var längesen jag såg honom (säkert 4 dagar eller nått sånt...) Men om jag kommer vill han ju bara hoppa i soffan, och det är ju inte bra med feber... Ge honom en jättekram!