01 december 2009

Snart är denna dagen slut...

Har haft det fullt upp idag. Efter skolan så åkte jag bort till Willys och handlade mat. Tänkte att det var lite lugnt med folk då klockan var 15 och inte 16 men tji fick jag. Efter att ha trängts bland massa människor och kånkat ut alla varorna till bilen (förresten påminn mig om att aldrig åka och storhandla själv när hundmaten också ska köpas. Det är skitsvårt att dra en full kundvagn med varor plus en femton kilo hundmatsäck däri...såg nog lite roligt ut när jag försökte styra den överfulla vagnen i högklackat dessutom haha) så tog jag en snabb sväng in på jysk och fyndlagret och köpte lite småsaker till ett litet inredningsprojekt som jag ska göra här hemma.

När jag kom hem igen så var svärföräldrarna här så jag fick lite bärhjälp in med alla varor vilket var skönt:) Hugo har fått en julkalender som Pontus mamma har sytt till honom. Och dessutom så hade farmor och farfar köpt några paket också till kalendern så det var dem som de kom för att lämna:) Hugo blev jätteglad i morse när han fick ta ett paket ur kalendern. Ännu gladare blev han när han såg att det var en krita där i. Den invigde han snabbt med att måla i våran vita bokhylla..

Nu ska jag hänga lite tvätt (igen, jag gör inget annat än tvättar nu för tiden känns det som) och sen gå och lägga mig. Har hunnit med mycket ikväll faktiskt så jag känner mig nöjd med dagen:)

Ha en bra kväll alla!!

//Sofie

Inga kommentarer: