21 december 2009

Mamma vid 11 års ålder?

Haha igår när vi var på stan en sväng så stod jag, Hugo och Alice utanför en affär och väntade på att Sandra och Tilda skulle handla klart. Alice höll på och spexade framför Hugo i vagnen så han tjöt av skratt. Då går två medelålders damer förbi och säger: "Åhh vad roligt när storasyster skojar sådär för dig och mamma!". Ehh de trodde alltså att jag var mamma till Alice, Alice är 10 år.

Har annars varit och lämnat av min guldklimp på dagis nu. Han har ju inte varit där på en vecka så jag tror han tycker det är kul att få träffa barnen igen. Även om det är lite färre nu än vanligt.. Hade först tänkt att Hugo skulle få vara ledig helt och hållet under den tiden jag också är ledig. Men tre veckor är lång tid för honom att vara borta från dagis. Speciellt eftersom han var borta hela förra veckan också, då hade det ju blivit fyra veckor. Så han ska få vara en stund på dagis idag fram till lunch och sen är han ledig i två veckor innan han ska vara på dagis igen. Det blir nog bra:)

Nu måste jag ta tag i alla tomtarna som fortfarande ligger nedpackade i lådorna. Orkade/hann inte med det igår sen.. Ska ta och städa av lite på övervåningen också innan. Sen är väl klockan så mycket att det är dags att hämta Hugo misstänker jag:-)

Ha en bra dag!!

//Sofie

1 kommentar:

J sa...

Hehe när jag mamma och stefan var i sthlm för en massa år sen så avr jag ute med annakarins barn i vagn och gich en sväng, då kom en granne till henne fram och sa "ja det är du som är här och hälsar på annakarin med dina två barn". jag som ett frågetecken. "eller är det du som är ett av barnen" eh, ja, jag går på mellanstadiet lixom:p