11 december 2009

Glasögonorm

Jag ska snart ta och sätta i mina linser så jag slipper gå omkring och vara en glasögonorm hela dagen haha:) Ska dra oss iväg snart mot skola och dagis. Sen ikväll så ska Pontus och jag på julbord med hans jobb, ska bli kul:) Hugo och Poker ska få vara hos mina föräldrar undertiden. Förmodligen hämtar vi dem dagen efter för det blir så dumt annars får vi väcka Hugo när vi ska hem och det är ingen hit precis.

Annars så har jag äntligen fått upp min tallrikshylla! Pontus hade inte alla grejer hemma som behövdes men nu så:) Det är så när man bor i betonghus det krävs lite verktyg bara för att sätta upp en liten sak på väggen. Dock har jag inte helt kommit underfund med vad exakt jag ska ha på hyllan, den var ju rätt lång upptäckte jag ju när vi hängt upp den haha. Men det löser sig säkert. Nu ska jag sätta i mina linser och sminka mig lite och sen ska vi åka.

Ciao!

//Sofie

3 kommentarer:

Jennie sa...

Hade ni inte redan en tallrikshylla där?

Zouphie sa...

Nae inte där, där hängde tavlor innan.. Har en liten tallrikshylla sen innan men den ska nog Hugo få ha inne i sitt nya rum med sin böcker i:)

Jennie sa...

Jag vet, men på väggen där fönstret är var den väl? det var ju nästan där:p menade att ni hade en tallrikshylla sen innan:)

japp I know, är runt på alla loppisar häromkring:) men alla kostar ett par hundra men vet att du köpte din för 200kr så då vägrar jag köpa en för 900, 1200kr:p