20 december 2009

Fjärde advent = Snart julafton:)

Jag är proppmätt! Lagade till en laxgryta med ris och sallad och åt visst lite för mycket haha. Pontus och Gunnar håller på att lassa in ved i källaren hos oss. Det tar sin lilla tid.. De började för ett par timmar sedan men har ungefär hälften kvar. Men skönt när det är gjort för då dröjer det lääänge innan vi behöver göra det igen. Eller vi och vi jag sitter ju här haha. Men jag har faktiskt gjort nytta idag. Har tagit fram lådorna med julpynt för att börja lite smått. Dock var jag tvungen att städa av först så jag har inte hunnit till tomtarna ännu. Får se hur mycket som är något att använda..Kommer faktiskt inte ihåg vad det är vi har. Pontus har ju en massa hemmapynt sparat sedan han var liten och det är inte så aktuellt att sätta upp..även om det är kul att ha kvar som minnen. Granen sätter vi upp dagen innan julafton, som traditionen sig bör:)

Ska in till stan och gå lite nu senare i eftermiddag. Sandra, Alice och Tilda skulle nog följa med också. Har bara några småsaker kvar att kolla efter sedan är allt klart och julen får gärna komma:) Måste köpa varsin julklapp till Poker och Robbie, förslag någon? Sen en julklapp till julklappsspelet som vi ska ha. Har inte så jättemycket pengar kvar på kontot nu så det får bli vad det räcker till. Var och handlade mat för närmare 2000 kronor häromdagen..Usch det är inget kul att handla mat! Dyrt det är.. Men nu har vi mat så vi klara oss ett bra tag. Det gäller ju att bunkra upp sig inför helgerna. Jag vill verkligen försöka slippa gå in i en mataffär nu den närmaste tiden. Hatar att trängas bland en massa hysteriska människor samtidigt som man ska försöka komma ihåg allt man ska ha med sig hem.

Nu åter till dammsugningen och golven. Sen ropar tomtarna på mig:) Och på Hugo, han vill så gärna hjälpa till. Han har redan börjat rota i lådorna haha.

//Sofie

Inga kommentarer: