06 oktober 2012

Filmskåpet



Det var sån oordning i vårt skåp där vi förvara alla våra DVDer och VHSband (japp VHS finns det i vårt hem:) i så jag fick rycket nu på morgonen och satte mig och plockade med det så det blev lite ordning och reda i skåpet igen.

Vare sig Pontus eller jag är några filmmänniskor. Vi ser inte alls ofta på film. Vet inte varför. Har jättesvårt att hitta filmer jag har ro att sitta still och kolla på och film är något Pontus inte direkt prioritera att lägga tid på heller så ja vi ser helt enkelt knappt på film. Om man då inte ska räkna med alla barnfilmer så går här hemma:)

Men det som slog mig när jag satt och plockade bland alla våra (mina och Pontus, inte barnens) dvder var att nästan alla är humor. Humorserier.

Hipp Hipp, Mia&Klara, Björn Gustafsson, Robert Guststafsson, Helt Hysteriskt, After Save och Galenskaparna, Rena Rama Rolf, Little Britain, How i Met Your Mother, Skenet Bedrar, Mia Kärringer, Solsidan, Svensson Svensson, Hey Baberiba, Monty Python, Kvarteret Skatan, Time Out, Parlamentet etc. Ja för att inte glömma de bästa av de bästaste. De 10 säsongerna av Vänner!

Sånt man kan se flera gånger utan att tröttna. En vanlig film ser man ju en gång och sen aldrig mer. Typ. Hipp Hipp har nog rullat 1000 gånger här hemma och är fortfarande lika roligt! För att inte tala om alla Vänner filmerna:)

Något annat som är bra är att det är perfekt och träna till. Sätt på en dvdskiva med 3 avsnitt av Vänner och det blir 60 minuters träning på löpbandet. Roligt tränning.

Men även de få dvder vi har som är riktiga filmer är av humor. "Om en pojke" har jag till och med i 2 upplagor av någon konstig anledning. Tror Hannah ska få en av dem när hon fyller:)

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Jag ska genast glömma att jag läst det här inlägget :)