10 oktober 2012

OnsdagKväll

Japp då var det kväller igen. Barnen sover. Pontus med verkar det som. Ovanligt:)

Denna dagen har inte varit något vidare om man ser till mina barns humör. Herre min gud. SOV! Skulle de bara sova en timme längre varje morgon så skulle dagarna bli mycket trevligare. I och med att de inte sover middagslur någon av dem så blir dagarna såååå lååååånga. Och gnälliga. Och bråkiga, Och innehållandes alldeles för många hysteriska utbrott. Och allt bara på grund av att de envisas med att gå upp 05-06 var eviga dag.

Hoppas på bättre tider imorgon när det kommer till den punkten:)

Hunnit med att busa med Emma, lekparkshäng, besök hos barnens gammelmormor och så har vi varit och kikat på tapeter till vårt sovrum och även till Leahs rum. Tror vi har bestämt oss så Pontus ska gå in och beställa imorgon. Skönt! Även att det är alldeles för mycket jobb som ska göras innan vi ens kan tänka på att sätta upp tapeter så känns det skönt. I rätt riktning så att säga:)

Sitter fortfarande och snorar men känner mig ändå bättre i kroppen. En vecka idag har det gått. Och en vecka sen jag tränade sist. Känns så där men men något gång måste väl även jag få bli frisk. Nu vill jag inget riskera innan Pragresan. På fredag bär det av!

Bilden kom såklart på sne men men. Tänkte tipsa om blommorna. Jättefina buketter som de säljer på ICA där en viss del av summa går oavkortat till rosa bandet och forskningen mot bröstcancer. Ut och köp och pryd ert hem! 

//Sofie



Inga kommentarer: