21 oktober 2012

Fina Sånger

Leah har fått dille på att vi ska spela en skiva med sånger från Astrid Lindgrens alla böcker och filmer. Inte mig emot tycker det är fina sånger allihopa. Leah är så gó för hon går och sjunger med i alla sångerna!   Så sött så:)

Gårdagen spenderade jag och barnen tillsammans med Cissi och alla barnen. Hade en jättebra lördag tillsammans! Pontus grejade ju ändå med veden och Cissi och de var också själva så det var helt perfekt. Blev tacomys och massa stoj. Herregud vilken ljudnivå 6 barn kan hålla. Återigen jag beundrar alla förskollärare och lärare där ute som tar hand om våra barn på dagarna! Vilket jobb de gör:)

Kvällen var jag och barnen återigen ensamma då Pontus skulle ut på partaj. Gjorde god mat och skulle ha det mysigt. Slutade det? Med att Hugo gick och la sig utan något i sin mage då han bojkottade maten helt (och äter inte min barn det som serveras så får de vara utan..Så enkelt är det.). Men vi hade det i alla fall mys när vi läste godnattsaga. Två stycken blev det. Det var ju ändå lördag liksom:)

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder från Pontus dator...I går var hela datorn helt knäpp! Hoppas de ringer och säger att min dator är hel på måndag. Klara mig inte utan den! Min lilla lila pärla...

//Sofie




Inga kommentarer: