19 november 2023

Mörkret kräver sin färgglada klänning

Den här fredagen var något så konstigt som att både Pontus och jag var lediga och hemma. Kändes ovanligt men trevligt. 


Pontus tog sovmorgon men jag gick upp med barnen och drog sen och tränade. Köttade ben bland annat i benpress. Älskar benpressen för där är jag riktigt stark (för att vara mig). Vissa övningar gillar man mer än andra. Jag brukar försöka börja med de övningarna jag tycker lite mer om för då känns hatövningarna inte lika hatiska. Typ. 


Förmiddagen drog vi till stan en sväng för at uträtta några ärenden som det så fint heter. Gick även en hundpromenad med vår hund. Tur det var vår hund och ingen annanh. 


En viktig grej  att uträtta av alla ärenden var att köpa en Napoleonbakelse då det ju var dennes dag. Har aldrig firat denna dag innan och har nog inte ätit denna bakelse sedan jag var liten. Men jag blev sugen på köpa en när vi gick förbi ett konditori som sålde till extrapris dagen till ära. God men nja, det finns godare bakverk. 


Till kvällen svidades det om till denna klänning. Färg, färg och mer färg! Det behövs för att liva upp det så här års. 


Varför denna uppklädnad? Jo, Emma och skulle iväg till Linköping för att kolla på Skäringer & Nessvold! Köpte biljetterna i somras så väntan har varit lång. Eller ja, snarare bortglömd. Kom på i veckan att just det, vi ska ju på denna show på fredag! Brukar lätt bli så när biljetter inhandlas så långt i förväg. 


Vi stannade och åt lite mat innan vi drog iväg till arenan. 


Så himla bra! Skrattade från början till slut. Det var en blandning av sång, sketcher, alla deras olika karaktärer massa skratt som även blandades med lite allvar. Tyckte det var riktigt bra och tiden gick väldigt fort när vi satt där och kollade. 


Full pott på den! 



//Sofie

Inga kommentarer: