27 november 2023

Sista söndagen i november

Våra djur är under kategorin bortskänkes på Blocket varje helgmorgon. Det jamas, buffas, jagas, springer, hoppas omkring i sovrummet. Så sova är det inte tal om. Jag kliver alltid upp, ger dem mat, ser till att Ebbe får morgonpinka och sen. Ja, då är jag vaken och kan inte somna om. 


Den här morgonen ställde jag mig och bakade bröd. Hittade två paket jäst som höll på att bli för gamla så passade på att använda dem. Det tog sin lilla tid och rätt som det var hade klockan blivit så pass att det vankades innebandymatch. Leah spelade borta medan Hugo hade hemmamatch. 


Killarna spelade bra och hade ledningen men precis innan slutsignalen så gjorde motståndarna mål så slutresultatet blev oavgjort. 


Blev mathandling sen innan vi drog hem för att fixa en sen lunch. 


Jag började sen adventspynta här hemma. Stjärnor och stakar fick komma fram. Har ju flera adventsljusstakar av äldre modell så dessa fick Pontus äran att byta sladdar på. 


Mysigt när allt kommit upp på plats. Och vet ni vad? Alla lamporna fungerade! Tror aldrig det hänt tidigare. Brukar alltid vara ett gäng lampor i några av stakarna som inte vill lysa. Men nu så funkade alla! Ibland händer det🙂


På kvällen hade Pontus möte med tennisen så då passade jag på att gå med Ebbe under tiden. 


Så himla kallt! Minus 11 grader är inget vi är vana vid här i norra Småland. Fick gömma ansiktet i jackan...




//Sofie 


Inga kommentarer: