21 november 2023

Läsning isället för slösurf

 

Den här morgonen kom tåget som det skulle. Har som plan att ägna tiden på tåget åt att läsa och inte sitta med telefonen och slösurfa. Det gör jag ju så det räcker och blir över ändå. Blev många kapitel avverkade på dit och hemresan. 

Ytterligare en intensiv dag. Blev även tilldelad tjänstetelefon och som den trogna Android användare jag är funderar jag på hur jag ska överleva. 


Blev en lunch tillsammans med några av de nya kollegorna. Åt en bakadpotatis med kyckling och bacon och sallad till. Det var väldigt gott! Blev så mätt att jag inte ens fick i mig allt. 


När jag kom med pendeln så åkte jag och premiär hämtade ut förköpta matkassar på Willys. Himla smidigt! Kom dock på flera saker jag glömt köpa när jag kom hem men det är ju som vanligt. 


Hämtade Leah med som tränat klart innan for hem. Möte Pontus i dörren som skulle in på föräldramöte. Jag svidade om för att gå en sväng med Ebbe här hemma. 

Lånade Pontus varseljacka som Ebbe vet har godisar gömda i fickorna. 


Ätit middag och nu ligger Leah och jag i varsin ände av soffan och kollar på dumburken. Japp, det var min tisdag det. Tisdag den 21 november 2023. 



//Sofie

Inga kommentarer: