27 november 2023

Flytt & Kalas

I lördags gick vi upp skapligt hela familjen. Flytthjälp stod nämligen på schemat! Solgläntan skulle tömmas och Heden fyllas. Krille, Sarah, Emma och Vilgot skulle flyttas så det skulle vi hjälpa till med. 


Och som vi packade och som vi bar. 


Även alla blomster skulle ju med. Kände mig inte jätteavundsjuk på att flytta. Kul när man är på plats men just själva flytten suger ju ärligt talat. Mem vi var många som hjälptes åt! 


Saker packades ner och möbler bars ut. 


Hugo fick det ärofyllda uppdraget att köra traktorn med tillhörande välfyllda vagnen till det nya. Jag var nojig att han skulle köra helt själv men det gick ju galant! 


Framme i Heden åt vi första lunchen i huset. 


Åzcar ville gärna smaka han med men tji fick han. 


Sen bars det ännu mer flyttkartonger. Ja, det kändes som det var fler när allt skulle lastas av och få plats i det nya huset. 


Det skruvades även ihop möbler. Leah och Vilgot hjälptes åt med Emmas säng. 


Vi fick dock lämna flyttgänget sen då vi var bjudna på kalas. Om jag hunnit fixa presenten? Nej. Stannade på ICA och köpte. 


Satte ihop en godiskakaktus och tog ut en peng som jag la i ett kort till. Hade tänkt köpt presentkort men det gjorde inget att jag inte hann fixa det då födelsedagsbarnet fick flera ändå. 


Det var ju Minna som fyller 8 år som vi firade! Några kusiner var väldigt taggade på att hjälpa till med presentöppningen. 




Lyckades få till en halvsuddig bild på den mindre delen av kusinskaran. De två tonåringarna ville inte vara med på bild. Knappt Bosse heller, han var snabb med att krypa iväg så fort han bara kunde.  

Vi fick både tacos och glass. Vi hade en jättetrevlig kväll men gud så trötta vi var allihopa när vi kom hem sen. Jag gick raka vägen upp och la mig när vi kom hem. Somnade på en gång. Det är jobbigt med flytt och kalas.



//Sofie 

Inga kommentarer: