30 november 2023

Inställda tåg och nätverksfel

Vilken jävla dag. Eller eftermiddag kanske jag ska skriva. Först låg hela nätet nere på jobbet så sista två timmarna satt vi mest och rullade tummarna i väntan på att det skulle hoppa igång. Vilket det inte gjorde. Så jag gick en timme tidigare för att använda min friskvårdstimme. Kommer till station och tåget är inställt... Har pendlat i inte ens två veckor och jag hatar det redan av hela mitt hjärta. 
 

Efter mycket om och med så kom det ett tåg som gick till Mjölby. Kom dit och där var pappa så snäll och kom och hämtade mig så jag kom hela vägen hem. 

Tog min friskvårdstimme på gymmet i iskalla träningskläder som legat i väskan ute i bilen hela dagen i minus 12 grader. Kändes ungefär som att kallbada när jag tog på mig kläderna. 


Hämta sen Leah som haft innebandyträning och därefter for vi hem till nylagad middag. Det är så jäkla mörkt och kallt nu så jag får panik. All snön gör att det är omöjligt att gå hundpromenader här hemma om kvällarna nu. Eller omöjligt men kombination av mörkret, snön och kylan gör det inte super enkelt eller peppade att ge sig ut någon längre tur. 


Längtar till våren. 


//Sofie 

Inga kommentarer: