28 november 2023

Magprotester

 

Den här måndagen började faktiskt på gymmet! Så himla skönt att hinna med det innan resten av dagen drar igång. Jag tror det kommer få bli som så att jag kör varannan dag med träningen. Få lägga till en träning på helgen och ta bort npn vardag. Svårt att gå ihop det men tror det ska kunna funka. Bara att testa och se! 


Tog med en ny bok som jag började med på pendeln. Tror inte jag läst den innan. Hittade den i gömmorna hemma men det är väl en sån stackars bok som glömts bort. Tur jag börjat läsa igen så jag får riva runt lite bland alla böckerna och se vad vi har för nåt. 


Pontus jobbade sent den här dagen så middagen hamnade på mig. Eller Leah hjälpte mig i köket. Riktigt mysigt att hon frivilligt erbjöd sig att laga mat ihop. 

Gjorde blomkål och bacongratäng för första gången. Gott tyckte huvudet men min mage protesterade direkt. Blomkål i kombination med den fetta baconen var inget som den gillade tyvärr. Får hitta på något annat till matlåda imorgon. Tur resten av familjen kunde äta den utan problem.



//Sofie

Inga kommentarer: