19 november 2023

Huligansystrar

Den här lördagen kändes som en söndag då fredagen kändes som en lördag då Pontus och jag var hemma och lediga i fredags. Sånt som man blir veckovill av. Jag drog och tränade efter att frukosten intagits. Pontus åkte i sin tur och spelade tennismatch, Leah till samling inför sin innebandymatch och Hugo åkte till Stockholm med Tina och Jocke för att fira Linus som fyllt år. 


Efter att jag tränat klart så blev det en dusch och sen for jag till idrottshallen för att kolla på matchen. Sååååå spännande och så underhållande match! Det var ett jätteduktigt lag som dem möte. Vad dem kämpade ute på planen. Hade ju självklart hoppats på vinst men slutresultatet blev 1-1. 

Men ja, hellre oavgjort än förlust. Hade varit surt att förlora när det var så himla jämt! 


Leah drog sen hem med en lagkompis för att sova över där. Jag åkte och handlade mat och sen blev det en sen lunch för Pontus och mig när jag kom hem. 


Pontus skulle sen iväg och hjälpa bror sin så jag åkte då en sväng till min bror. LHC möte Växjö så hade en tanke om att kunna kolla på matchen där ihop med Erik och pappa, men Lykke och Tilde var inte riktigt inne på det spåret. 


Vi tog oss ut på en promenad med Ebbe istället för att rasta hund och barn. Mest barn tror jag. 


Tog även en sväng förbi mataffären för att inhandla lördagsgodis. Ebbe han fick snällt vänta utanför. hade nog även jag gärna gjort om jag kunnat. 


Dessa två gör en genomsvettig att gå med i en affär. Hälsenor kördes på, kundvagn vältes (inte en utan två gånger) och ett ställ med olika pepparkaksmått raserades... Men vi kom därifrån med godis det gjorde vi allt. Godis som var en muta för att de skulle sitta still i soffan och kolla på hockeyn. Det gick bra så länge godiset varade. 


Lyckades se sista delen av matchen i alla fall och sen blev det tv-spel. Jag tillhör den lilla klick människor på jorden som typ aldrig spelat tv-spel. Eller datorspel eller mobilspel eller något liknade. Snake på gamla Nokiatelefonen är väl det närmsta och senaste jag spelat. Det är verkligen inget jag blir det minsta underhållen eller är intresserad av. 

Jag spelade inte nu heller utan här var min roll mest att vara lagensväktare och hålla koll på vems tur det var att spela. Samt se till så det inte klickades för att köpa massa saker i spelet. En tuff uppgift som resulterade i att efter en kvarts spelande så avbröt lagensväktare spelandet då det höll på att balla ur. Det var osämja om vems tur det var att spela och sen ville Tilde uppgradera sin figur i spelet för en massa pengar hon inte hade och som hennes föräldrar inte ville betala. 


Efter en kväll hos huligansystrarna svängde jag förbi Cissi med familj på hemvägen. Det var nämligen Elliots 2 årsdag så hade en present att ge till födelsedagsbarnet. Tror födelsedagsbarnet blev gladare över presenten än föräldrarna. En mikrofon som spelar massa musik och låter för fullt är ju en kanon present! 



//Sofie 

Inga kommentarer: