01 juli 2024

18 års firande

Efter frukosten i lördags kände jag mig helt dränerad. La mig och vilade på soffan medan Pontus körde trimmer ute i trädgården. Somnade och sov som en stock och jag kände mig faktiskt  piggare sen. 



Svidade om och hoppade i en blå blåsa. Vi var bjuda på 18-årskalas då det skulle firas att Ebba ska bli myndig! 


Jättemysigt och kul att få vara med att fira. 


Ebba är ju äldst bland våra kids. Hon var 2 år när Cissi och jag började umgås. Säger som alltid: Tiden går så fort! 


Kom på att jag ingen bild tog på årets skolavslutning på mina två. Så tvingade dem att ställa upp på en bild. Om man kisar när man kollar på bilden kan man tro de frivilligt ställde upp. 


Pontus och Martin drog sen iväg för att ha whiskykväll på sjön. Så när alla andra gästerna åkt hem var jag, Hugo och Leah kvar. Vi åt pizza till middag, kollade på gamla bilder och hade en jättemysig kväll. Inget bråk och knappt inget tjafs mellan barnen. Typ. 


Klockan var över nio innan vi var hemma igen. Då kollade vi på Tyskland - Danmark matchen. Höll på Danmark men Tyskland vann ju såklart. Vi har tippat här hemma på vilka vi tror vinner EM. Jag gissar på Portugal, Hugo England, Leah Frankrike och Pontus Tyskland. Får se om någon av oss gissat rätt. 100 kr var är insatsen så det står allt en del på spel men det största som står på spel är äran. Den är viktigt i ett hem med vinnarskallar. Därför hoppas jag Spanien vinner. Det skulle bli lugnast så. Husfriden är ändå underskattad 





//Sofie

Inga kommentarer: