02 november 2014

Girls Night Out

Hade en jätterolig kväll igår! Blev mycket skratt och många goda drinkar:-)

Började kvällen hemma hos Emelie som gjort det så fint och mysigt. Vi dukade upp med lite olika plockmat som vi åt. Jättegott och jättesmidigt! Alla tog med något så ingen behövde stå med maten ensam. Perfekt.

Kvällen gick så fort bara! Vi satt och spelade olika spel, dansade, sjöng och drack lite till och vips var klockan så mycket så vi skulle åka iväg in till stan.

Vi hade köpt biljetter till parkhallen som hade halloween jippo. Drängarna spelade bland annat. Tyvärr inte så jättemycket folk men vi hade det trevligt ändå:-) blev att vi kom ifrån varandra där inne som det ju kan bli. Hade i alla fall superkul och träffade på massa roligt folk.

Det enda läskiga var när jag skulle åka hem. Pontus skulle komma och hämta upp mig så jag gick ut från parkhallen och skulle gå upp till storgatan där han skulle möta upp mig. Jag hann bara komma ut från parkhallen så var det en kille som började kolla jättekonstigt på mig. När jag bara ignorerade honom började han gå efter. Alltså han var påväg åt andra hållet men vände och började gå efter mig...fy så rädd jag blev. Tog upp mobilen (som såklart signalerade låg batterinivå) och ringde Pontus under tiden jag småsprang upp mot storgatan. När jag ökade farten gjorde även killen bakom det. Inte en jävla människa på hela vägen (ingen lång bit att gå men kändes som det då) men när jag kom fram till statt så stod det en massa taxibilar och andra festglada människor och då vek han av mot ett annat håll och så kom Pontus nästan direkt och hämtade upp mig.

Fy alltså vad skakis jag blev. Man hör ju om massa överfall och otäckheter hela tiden så inte så konstigt. Kändes ändå tryckt att jag hade mobilen med mig och kunde ringa men nästa gång kommer jag inte att gå själv eller för den delen låta någon kompis gör det!

Varit lite småseg idag men känt mig rätt pigg ändå. Plockat och grejat här hemma. Ska ge mig ut på en springtur ikväll. Igår blev det ett pass på gymmet. Igen. Måste skärpa till mig och ta mig ut och springa lite för att variera träningen. Löpning är ju rolig:-)

Nu kom visst Emma och Krille på besök så ska gå och vara lite social.

//Sofie

Inga kommentarer: