06 november 2014

Igår

Hann inte med att skriva något mer här igår sen. Blev kvar borta hos grannen tills klockan var nästan nio och sen var det raka vägen i säng för min del då jag var så trött.

Kanske inte så konstigt. Jobbade, tränade, hem och byte om för att sen åka och besöka Pontus mormor. Hon skrämde oss på morgonen så pass att hela släkten åkte till henne i omgångar under dagen men hon piggnade på sig vilket vi är glada för♥

Pontus, jag och barnen åkte dit efter jobb och allt. Barnen tyckte det var roligt och spännande och få se vart gammelmormor bor nu någonstans. Och  gammelmormor tyckte det var väldigt roligt med besök av barnbarnsbarnen. Så roligt att hon fick tårar i ögonen♥

Vi umgicks och spelade kort och såg lite på tv ihop. Barnen hade bland annat gett henne en chokladask som de nästan själva åt upp:-) så de var så glada och nöjda så under besöket. Var i slutet stora tröttheten slog till med dunder och brak så vi fick bege oss av hemåt.

Jag var bara hemma och vände som sagt då jag var på tupperwar party borta hos grannen. Riktigt trevligt och mysigt men jag köpte inget den här gången. Tupperwar är nog inte riktigt min grej. Tycker det finns så många liknande produkter ute på marknaden som jag hellre köper. För billigare peng:-) Men jag hade en väldigt trevlig kväll ändå. Utan att det blev något köp. Tänka sig:-)

//Sofie

1 kommentar:

Sandra sa...

Vad hände med mormor? Du kan skicka ett sms om du har möjliget