11 november 2014

Jag vill sova ZzZzZzZ

Så trött man kan vara då! Slår man upp trött i en synonymordbok får man upp mitt namn:-)

Var inne på hälsokosten för några veckor sedan och fick blutsaft rekommenderat när jag berättade om min trötthet. Provat det nu ett tag men nja jag märker ingen större skillnad. Kanske dags att testa lite D-vitamin tillskott?

Har hunnit med att jobba och träna idag. Men gud vilken sjuhelvetes träningsvärk jag har i mina ben sen gårdagen! Har aldrig varit med om något liknade. Gör ont när jag går, ska sätta mig ner eller bara köra bil. Så det blev att kör armar och axlar idag och låta benen få vila.

Skulle sätta mig och framkalla bilder men tror ni skiten fungerar? Var bra nära att datorn åkte ut genom fönstret kan jag säga. Hatar kombinationen datorer och strul! Vill ni se mig fly förbannad ge mig en dator som inte fungerar.

Imorgon jobbar jag kväll så ska bli skönt att slippa gå upp alldeles för tidigt. Nu behöver jag bara gå upp tidigt.

Satt och slösurfade solresor förut. Inte för vi vare sig har tid eller råd men man måste ju få drömma sig bort i detta mörka novemberväder. Tror en solresa skulle råda bot på min trötthet. Lätt att det skulle. Kan man inte få solresa på recept? och betald? Det vore något det. Då skulle väl hela Sverige utvandra vinterhalvåret:-)

//Sofie



Bild från vår Rhodos resa. Tycker bilden är så rolig för Erik ser ut som en jätte bredvid oss andra:-) 



Inga kommentarer: