10 november 2014

Varför lär jag mig aldrig?

För några veckors sedan så fick jag ett ryck och beställde hem flera klänningar från H&M. Det var ju så länge sen sist jag beställde hem kläder från nätet tänkte jag. Då kan jag ju få hem dem och i lugn och ro få prova dem. Var på jakt efter vardagsklänningar och tänkte att nu beställer jag hem flera så jag har jag att välja på för att sen kunna skicka tillbaka de jag inte vill ha/som inte passar.

Jag kom på rätt snart varför jag sällan beställer hem kläder på nätet och speciellt från H&M.

Dels är storlekar är ett problem för mig när jag beställer över nätet och H&Ms storlekar tycker jag ofta är svåra för ibland får jag ha storlek 40 i ett plagg och en annan gång storlek 36. Så den här gången jag körde på 38 i alla klänningarna för det borde ju passa tänkte jag.

Alla fanns hemma när jag kom till kassan så det var ju positivt. Sen gick det en dag och jag fick ett mail från H&M om att alla klänningarna inte alls fanns hemma utan blev uppdelade på 4 olika paket! Kul...eller inte.

Nu har alla klänningarna kommit (men i olika omgångar) och av totalt åtta klänningar var det en som passade och som överensstämde med bilden på deras hemsida.

Två klänningar var alldeles förstora, två var alldeles för små, en var så kort så den knappt täckte rumpan (då är inte jag speciellt lång) och resten var bara besvikelse då de inte alls var som jag förväntade mig.

Nej nästa gång jag får för mig om att beställa hem kläder på nätet påminn mig då om att jag inte ska göra det. Blir bara dyrt när man ska skicka tillbaka kläderna och speciellt nu då som i H&Ms fall som skickat ut kläderna i 4 olika omgångar vilket innebär att jag får betala returavgift gånger 4! Så himla onödigt. Bättre att prova kläderna i butik:-)

Nästa gång blir det att besöka butiken istället för webshopen

//Sofie

Inga kommentarer: