07 september 2015

Rubrikproblem

Pontus lagar traktorvagn ute i mörkret, barnen sover och jag satte mig just framför datorn. Inte så ofta jag sitter framför datorn längre. Mobilen är ju så smidigt och lättillgänglig så använder mest den när det ska till och surfas runt. Tror det kan vara så för många andra också:-)

Jag har varit på tupperware party hos en av grannarna ikväll. Riktigt trevligt men det blev inget shoppat för min del. Var inget jag kände att jag verkligen vill ha så för en gångs skulle lätt jag då bli att köpa nåt.

Innan dess plågade jag mig igenom ett Power Mix pass på gymmet. Riktigt jobbigt men så skönt efteråt! Märks att träningen göra nytta för idag orkade jag tyngre vikter än jag gjorde förra veckan. Det är en rätt gó känsla:-)

Loppisrundan gav annars inte så mycket fynd med hem. Jo en taklampa till datarummet hittade jag! Annars så är jag på jakt efter en lång matta (typ trasmatta) men det är typ helt omöjligt att få tag på känns det som. Behöver ha en som är 5 meter alternativt två stycken som är 2.5 meter. Inte så jättekräsen med hur de ser ut heller för just nu vill jag bara få tag i en med rätt mått.

Blev en lunch hos Anthony där han jobbar med innan vi åkte hem. Roligt att komma iväg på en liten trip i alla fall även om jag inte hittade det jag letade efter. Men det är ju det som är lite charmen loppisar, själva letandet:-)

Nu ska jag skriva in jobbtider i kalendern samt synka det med fritids, dagis och skolskjutsen. Så lär väl vara i säng lagom till midnatt eller nåt:-P

//Sofie

Inga kommentarer: