12 september 2015

Skördemarknad

Kusinerna Bus i väntan på starkeman tävlingen 
Hugo kollar in när starkaste mannen ska koras 
Koskitarbingo! 
Traktoråkning 
Lycka:-) 
Leah spanar in alpackorna 
Den här dagen blev inte som den var tänkt riktigt. Leah skulle haft lekdejt med bästisen från dagis men fick meddelande från hans mamma imorse att han blivit sjuk över natten. Så vi packade in oss hela familjen i bilen och drog till Asby på skördemarknad istället.

Så himla mysig marknad! Här finns allt från äppelkakebakartävling, pumpatävling, koskitarbingo, tramptraktoråkning för alla barn, karuseller, musikunderhållning, starkemantävking och massa gott att handla. Närproducerade produkter som fisk, safter,  marmelader, sylter, honung, kött, grönsaker  och ostar.

Så himla mysigt att gå och strosa omkring bland alla stånden och provsmaka och shoppa loss bland allt det goda. Barnen tyckte det var skoj med och det var fullt ös medvetslös på dem. Svärföräldrarna var där också och även Sarah och Krille med sina barn så alla barnen sprang emellan oss.

Pontus fick tjänstgöra på loppisen där det var fullt upp. Där så fyndade jag två bandymål till barnen att ha ute och spela med. Perfekt då de fått klubbor av morbror☺

Vi har haft sånt bra väder idag. Lagom varmt och molnigt så det var perfekt väder att gå på marken i. Efter vi varit där och hjälpt Pontus att stänga loppisen så åkte vi hem till svärföräldrarna en sväng innan vi åkte hemåt.

Kom hem för bara en stund sen men blev just bortbjudna till grannarna så ska över dit om en stund.

Perfekt sätt att avrunda den här lördagen på☺

//Sofie

Inga kommentarer: