27 juni 2018

En bättre fotbollsdag!

Vem hade kunnat tro det här? Sverige vinner över Mexico med hela 3-0 och Tyskland blir besegrade av Sydkorea med 2-0 och de är där med utslagna ur VM! Helt galet och helt underbart kul allting!


Fy fan så kul att vi tagit oss till åttondelsfinal! Här hemma satt vi som på nålar och följde matchen. Eller i slutet stod vi och hoppade i soffan:-) Tror vi blev lika glada när Sydkorea vann och slog ut Tyskland som vi blev när slutsignalen löd i Sveriges match.


Hugo och Leah var helt lyriska och så glada!

Såklart krävde en sån här fin vinst att flaggan hissades. Pontus tycker att den kan få hänga där nu tills vi åker ur. Då kan vi hala ner den på halvstång. Vi är inga jätteduktiga flaggstångsägare så när vi hissar flaggan brukar den få vara hissad ett par dagar innan vi kommer ihåg att ta ner den:-)


Efter den svettiga matchen var vi tvungna att åka och svalka oss. Det har varit riktigt varmt idag. Satt på möte/utbildning i eftermiddags i en lokal som helt saknade syre. Jag satt och kände hur svetten rann längst ryggen typ. Fräscht värre:-)

I alla fall så åkte vi och badade och det var så skönt! Till och med jag tog mig i och doppade mig utan några som helst problem.


Nu ska jag ta tag i allt här hemma. Eller i alla fall en del av det. Vi ligger efter med allt känns det som. Städning, tvätt, gräsklippning etc. Men imorgon är det sista jobbpasset för den här veckan och sen är det bara fyra pass kvar till semestern!

//Sofie 

Inga kommentarer: