24 juni 2018

En bättre söndag

Leah har varit och lekt med en kompis hela dagen, Pontus har grejat här hemma så jag tog med mig Hugo och åkte på liten roadtrip ihop med mamma och Elin.

Vi åkte till en handelsträdgård som sålde ut alla blommor till halva priset. Jag hade inte tänkt köpa så mycket med jag fick ihop en del ändå:-) Kostar ju typ ingenting när det var halva priset!


Det var lite Ullareds känsla över besöket då det var helt proppat med folk och vi stod säkert i en timme i kö när vi skulle betala.

Bilen blev helt överfull med blommor så vi satt till och med och hade i knäna för att allt skulle få plats.


Vi tog oss sen även en tur ut till City Gross där vi åt en liten lunch och kikade i affärer innan vi for hemåt igen.

Väl hemma så började jag planera och greja med alla blomster och blev klar lagom tills Leah kom hem från sin kompis. Då passade vi på att åka iväg på en liten kvällstur med båten. Sånt fint kvällsväder så det var riktigt skönt på sjön!


Ebbe är en riktig liten sjöbjörn. Han njuter av att åka båt.


Vi åkte och kikade där Maria och Daniel ska gifta sig om bara några veckor. Tanken är att vi ska ta båten dit så vi ville kika lite och se hur det såg ut med möjligheter att kunna lägga intill.

Vi åt även kvällsmat på sjön innan vi var tvungna att vända och åka tillbaka igen.


Lite blåsigt mitt ute på sjön så tröjan fick åka på men det var ändå väldigt härligt väder att åka båt i. Kändes lite surt att behöva åka in igen till hamnen. Hade gärna varit ute över natten. *snart är det semester, snart är det semester*


Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon är det ju vardag igen så bara till att ladda inför kommande jobbvecka!

//Sofie 

Inga kommentarer: