14 februari 2019

En solig gårdag i februari

Såklart har det varit årets finaste dagar de här när jag varit hemma och varit dålig. Solen har letat sig fram och vårkänslorna har verkligen hittat hit. Hur mycket jag än älskar våren så känns det ändå förtidigt. Vi är knappt i mitten på februari och snön hinner ju komma i fyra omgångar till innan våren är här på riktigt.

Jag skjutsade in Leah till innebandyn och sportlovscupen igår morse. Passade på att rasta av Ebbe med en promenad inne i stan innan jag for hem igen. Kände mig mycket piggare igår fast väldigt seg i kroppen.

Mamma kom förbi sen och tog med Hugo en sväng på stan och därefter skjutsade hon honom till innebandyn då hans lag spelade senare matcher. Hans första började efter att Leah spelat sin sista. Jag Somnade till här hemma och vilade tills det var dags att åka och hämta Hugo.

Blev ett litet stopp i mataffären innan med och sen vidare så jag kunde se deras sista match. Tyvärr blev det förlust.

När vi kom hem sen stod Ebbe innanför dörren och ville ute så tog med honom ut på en promenad och testade att gå en längre sväng. Det kändes faktiskt bra och det var skönt att njuta av solen sista strålar för dagen.


Men fy se lerigt och skitigt det är ute nu när all snön smälter bort! Får se om jag lyckas skrubba skorna rena igen...


Fast jag var trött igår kväll. Halv åtta kröp jag ner i sängen och läste. Leah gjorde mig sällskap men efter nån timme slogs ögonen igen och jag har sovit som en stock hela natten.

Känns bra idag och det är tur det. Vi har planerat in den här dagen sen en vecka tillbaka. Jag tog semester idag och imorgon för att kunna hitta på något med barnen nu när de är lediga. Så idag efter att Leah spelat sin innebandy ska vi åka och hämta Minnabus på förskolan och sen åka och bada.

Japp i badhus. Kanske inte den bästa miljön för någon som mig, men har jag lovat så har jag. Och nu är jag ju pigg och känner mig bra idag. Får hålla mig med Minna i de mindre bassängerna och inte vara där så länge kanske. Det är planen:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: