20 februari 2019

Hosta och naglar

Här hemma har Leah börjat hosta för fullt och dessutom är hon väldigt snorig så det blev ingen tennis för henne ikväll. Jag kom precis hem efter att ha varit och fixat naglarna. Alldeles lagom tills att Pontus åkte iväg på sin träning.


Kom på nu att jag behöver åka in till stan igen...Trött jag blir! Jag hade bestämt med en tjej att jag skulle kika på hennes skidor och pjäxor som hon säljer, men jag hade helt glömt bort det. Ja, jag hade nästan glömt bort tiden för att göra naglarna med. Grejen är att åker jag inte ikväll och kollar på skidorna dröjer det så länge innan det går igen. Så får väl bara ta och sätta mig i bilen igen och åka in till stan på nytt. Härligt härligt.

Naglarna fick bli i rosa ton den här gången. Har ett stämpelkort så efter ett visst antal gånger är det gratis och det var det idag, det gillar jag:-)

Nehepp kanske ska ta och hoppa i skorna igen och åka. Kom dessutom på att vi behöver bröd hemhandlat så lika bra att ta tjuren vid hornen. Tur att barnen ändå är så stora att de klarar sig själv när man behöver åka iväg så här.

//Sofie


Inga kommentarer: