17 februari 2019

Segaste söndagen

Har typ känt mig sjuk/bakfull hela dagen idag. Grått och trist väder på det har ju inte direkt gjort saken bättre.

Vi åt frukost tillsammans när alla vaknat. Leah hade egentligen innebandy, men hon hoppade den idag. Hon ville hellre umgås med kusinerna nu när de var på besök och det kan jag förstå. Sen har hon ju spelat innebandy hela veckan i övrigt:-)

Sandra och barnen åkte hem på förmiddagen. Då blev Hugo hämtad av en kompis och vi andra satte igång med allt som behövdes göras på nedervåningen. Men det har gått i slowmotion allt. Vi har packat ner alla grejer så vi kan sätta igång och renovera vardagsrum/matrum nu när väggen och öppna spisen är bortrivna.

Fick börja med att åka och köpa ett gäng flyttkartonger att lägga allt i. Hyllor, lampor, tavlor, gardiner, gardinstänger, blommor ja allt måste ju packas ner.

Leah och Pontus hann även med att börja riva tapeterna så det är faktiskt också klart. Men fort har det inte gått. Jag tog mig en tupplur på sängen och fick sällskap av Leah. Det händer väl aldrig att hon frivilligt erkänner att hon är trött. Men det har varit full upp i veckan så hon hade en välbehövlig hemmadag idag med tupplur.

Ikväll har Pontus och jag gått hundpromenad och sen blev det pizza/sallad till middag. En extremt seg söndag har det varit. Hoppas på mer energi imorgon.

Men jag har inte haft någon träningsvärk efter skidåkningen som jag trodde. Har så vältränade ben sen innan:-) Är väldigt sugen på att åka igen snart så har suttit och letat skidutrustning på nätet. Begagnat alltså. Igår hyrde jag, men det blir både dyrt och knöligt att göra i längden. Var en tjej här i stan som hade så ska åka och kika på det i veckan som kommer om det kan vara något.

Köpa nytt när det kommer till skidutrustning går ju inte, fy så dyrt! Dessutom finns det en väldigt stor andrahandsmarknad så hoppas jag ska kunna få tag i något bra.

Nu ska jag runda av här och hjälpa Pontus med en grej där nere som han ropar om.

Får blogg mer en annan dag helt enkelt:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: