16 februari 2019

Innebandyfredag

Igår var det sista dagen på sportlovscupen. Hugos lag spelade inga fler matcher då, men Leahs lag hade två stycken. Ja, Leah hade även en tredje match då hon blev utvald i turneringens All Star lag så hon fick spela en extra match på eftermiddagen.

Första matchen missade Hugo och jag då vi var hos frisören med herrn. Han hade tid samtidigt som första matchen spelades. Följde istället hur det gick i mobilen och de fick till sist ett oavgjort resultat.

Efter frisörbesöket så stannade vi och köpte med något att äta och åkte sen tillbaka till idrottshallen. Ebbe var med i bilen så det blev några pauser och gå med honom mellan matcherna med.

Sista matchen blev en tuff match som de förlorade. Men de har varit så duktiga alla barn och kämpat på bra hela veckan så vi vuxna tyckte de skulle vara nöjda.

Det blev lite mer hundpromenad i väntan på att avslutningen skulle börja. Prisutdelning och så All Star matchen där några tagit ut de spelarna de tyckte gjort extra bra ifrån sig under cupen. Så det blev blandade All star lag med spelare från andra klass upp till sjunde klass.


De fick göra en pampigentré med nedsläckt hall och rökmaskin innan de körde en kort match mot varandra inför fullsatt läktare.


Leah spelade bra och sprang för fullt och kämpade. Det var ju aningens storleksskillnad mellan de minsta spelarna och de äldsta, men Leah hon lyckades ta sig förbi och göra ett av målen. 5-5 slutade den matchen.


Medaljen de fick efteråt var poppis:-)

På kvällen var det disco för alla barn och ungdomar. Leah gick tillsammans med alla lagkamraterna. Hugo var inte så sugen så han stannade hemma.


Jag duschade och hoppade i pyjamasen och kom sen på att jag ju skulle hämta Leah. Så jag fick åka i pyjamasen och hämtade henne på discot. Trodde hon skulle kommentera och tycka jag var pinsam men enligt Leah var mina pyjamasbyxor riktigt fina till skillnad från vissa träningsbyxor jag brukar har. Jäkla unge...

När vi kom hem från discot så hade Sandra, Linus och Leon kommit som ska vara här i helgen. Så det blev lite kusinhäng innan vi rundade av och stoppade alla i säng.

//Sofie 

Inga kommentarer: