16 mars 2020

En gråare söndag

Det var inget muntert väder ute igår. Så himla grått och trist!

Tog mig iväg och körde ett träningspass på gymmet på morgonen vilket livade upp det något.



Ja, det var väl det hurtigaste jag gjorde igår. Hugo var inte helt piggelin (igen). Han hade ont i halsen i torsdags-fredags men så var det mycket bättre i lördags så han var med och tränade fotboll. Det skulle han kanske inte gjort så här i efterhand för han har inte varit helt pigg efter det. Ont i halsen och snorig. Inte så hängig kanske, men ja i dessa tider gäller det att ta det försiktigt med dessa symtom. 

Så vi hade en väldigt lugn söndag igår. Degade mest i soffan och mellan varven försökte jag göra lite små nytta här hemma. 

Tog mig ut på en promenad med Ebbe iallafall. 


Han vill alltid ut och gå oavsett väder! Tur det så att en annan får röra på sig och får frisk luft i lungorna även såna här dagar.


Han har gjort sig lite illa i tassen. Tror han har trampat på något vasst, men efter lite omvårdnad så ser det mycket bättre ut. Skönt det!


Ser helt sjuk ut med mitt bleka, osminkade ansikte och påsar under ögonen. Det var en sån dag.


Ebbe och hans älskade pinnar. Går han lös i skogen brukar han springa före och lägga sig och gnaga på en pinne tills man kommer ikapp honom. Då tar han pinnen i munnen och springer så han är en bit före igen och så lägger han sig och tuggar på den tills man kommer ikapp. Så upprepas det, om och om igen. 

//Sofie 

Inga kommentarer: