01 mars 2020

En smart faster

Jag slutade jobbet något tidigare i fredags.


Jag drog och körde ett pass på gymmet innan jag for hem för att ta emot Majken som kom till oss. Hennes mor och far skulle åka ner tidigt till Ullared dagen efter så Majken kom och sov över hos oss. Det såg hennes storkusiner fram emot!


Jag, Leah och Majken åkte och shoppade lite fredagsmys. Inte van att ha ett ettåring med mig och definitivt inte en ettåring som inte ville sitta still i vagnen. Majken passade på att klä av sig både skor, jacka, mössa och hela köret under vår lilla shoppingtur inne på Ica. Men vi lyckades få med oss det vi skulle handla hem.

Det var ju final i På Spåret i fredags och det ville inte jag missa! Jag gick upp och nattade Majken en stund innan det skulle börja. Hon var inte alls svår nattad men jag missade ändå de första tio minuterna.

Final i På Spåret och jag tog en resa redan efter bara några sekunder på 10 poäng! Vimmerby tog jag direkt och kunde dessutom alla svaren på frågorna som var där med. Även två musikfrågor klarade jag och nån mer. Sällan jag kan så många frågor. Sällan jag får känna mig så smart!

//Sofie 

Inga kommentarer: