31 mars 2020

Soligt väder i den sjuka stugan

Jag kände mig inte pigg i kroppen i söndags och mycket riktigt så vaknade jag upp genomförkyld igår. Så det blev en dag hemma för min del. Det är ju extra hårda bud i dessa corona tider så det är bara till att stanna hemma.

Tur vi bor utanför stan och kan gå ut i skogen. Ebbe behöver ju rasta av sig så det blev ett par promenader tillsammans. Det var väl typ det som hände i mitt liv igår.


Det är så fint väder ute och har varit de senaste dagarna! Men det är även väldigt kallt. Så fort man kommer in där det är skugga eller blåser då är det isande kallt.


Men rätt som det är kunde det bli lite lä och då värmde solen väldigt skönt!


Ebbe tycker om alla typer av väder. Han är lika glad oavsett när han ska gå ut på promenad.

Jag plöjde även igenom samtliga avsnitt av "½ rum och kök" på SVT-Play. Keyyo är programledare och tillsammans med trillingbröder som är snickare förvandlar de trånga hem till smarta hem. Jag tyckte det var väldigt kul att se hur de lyckades få till så bra lösningar! Ett tips att kolla på för er som också ligger hemma och är sjuka i dessa tider.

Funderar på att kolla igenom "Vem bor här" också. Det är ett favorit program som jag alltid glömmer bort och kolla på. Nu när jag mest ligger i soffan och degar passar det ju bra att kolla igenom program jag annars inte skulle kollat på.

//Sofie 

Inga kommentarer: