28 mars 2020

Fredags looken

Efter att jag slutat jobbet igår möte jag upp Pontus och Leah inne i stan. Vi ska byta ut gardinerna och dynorna i båten så vi var på jakt efter lite nya tyger. Passade på att besöka den lilla tygaffären här i stan. Jag har knappt aldrig varit där tidigare, men så handlar jag ju inte sybehör och tyger speciellt ofta.

I dessa tider känns det ju extra viktigt att stödja alla småföretagare och vill man ha kvar sina butiker imorgon så ska man ju handla i dem idag som man brukar säga.


Vi hittade lite båtinspirerade tyger som fick följa med hem. Det var en jättegullig kvinna som äger butiken. Hon var väldigt hjälpsamma och trevlig så nästa gång (om tio år) jag ska handla tyger får det bli ett besök där igen!

När vi kom hem sen var jag så trött! Hade en tanke att jag skulle åkt och tränat men jag ställde in det. Passade istället på att dra av det värsta stöket här hemma för att sen kunna börja plocka fram lite påsksaker.


Kajan tyckte det var väldigt kul att vi plockade fram massa kartonger. Eller massa? Det var två stycken kartonger. Han la iallafall genast beslag på en av dem! Där låg han sen tills vi kom ner på morgonen efter. Vad är det egentligen med katter och kartonger? Alla katter älskar ju att knöla ner i sig i en liten kartong/låda.


Orkade inte plocka in något ris igår. Ska ta tag i och göra det i helgen är tanken. Men Leah kom på att vi kunde ju sätta fjädrar i blomman så länge och se så fint det blev!


Även enen och julgruppen som är kvar från i julas fick bli påskpimpade. Det kan bli så att de får åka nu när påskgrejerna kommer fram. Men känns lite synd när de fortfarande är fina! Blev ju lite påskkänsla över dem med fjädrar i, tycker ni inte det?

Sen blev det middag och därefter Bäst i Test på tv:n. Började kolla på Skavlan, men jag somnade ifrån efter bara en kvart.

Vaknade upp ett par timmar senare och skulle gå upp och lägga mig. Fick syn på mig själv i spegeln inne i badrummet och insåg att fan vilken härlig fredagsstil ändå!

Flötigt hår och smink utsmetat i hela ansiktet.


Lite Alice Cooper över den looken. En del gör sig till för att gå ut på After Work på fredagarna men jag däckar i soffan och vaknar upp efter en lång kvälls powernap i soffan såhär. Ja det är olika hur man är.

//Sofie 

Inga kommentarer: