15 mars 2020

En lördag i mars

Innehållet i min lördag bestod av lite gott och blandat.

Barnen hade fotbollsträning på morgonen så då passade jag på att åka och träna under tiden de var där.


Lugnt och skönt att vara där tidigt en lördagsmorgon!

Pontus och jag tog oss sen ut på en promenad i det soliga vädret tillsammans med Ebbe.  Solen sken och det var klarblå himmel!


Men låt er inte luras! Det var riktigt kallt med en temperatur närmare nollan och så blåste det! Men rätt som det var blev det lite lä och då värmde solen ens frusna kinder rätt skönt. Tills det började blåsa igen...

Jag fick även ett ryck och ställde mig och bakade igår! Blev så väldigt sugen på Dumlekakor. Så det blev det en sats av. Så goda att typ alla redan är uppätna. Och där har ni anledningen till att jag så sällan bakar kakor. De äts upp alldeles för fort eller så lägger jag ner dem i frysen men då glöms de istället bort.

Hann även med att köra ett städvarv genom huset igår. Leah hon var och lekte hos en kompis och blev även kvar där för att sova över. Så jag och Pontus fick en egenkväll ihop med våran förstfödda lilla pojke! Vi grillade kyckling till middag och hade filmkväll. Jag somnade såklart på soffan... Kvittar vad som är på tv:n så kan jag somna. Är jag trött då somnar jag.

Jag har somnat ifrån spännande filmer, superjämna hockeymatcher och massa annat. Pontus förstår inte hur jag lyckas. Fast jag tänker att det är skönt att det är åt det hållet jämfört med att problem med att inte kunna somna alls.

//Sofie

Inga kommentarer: